Kirja

Kirja
Kirja Kirja

Puujousi – historia, veistäminen ja käyttö, Osa 1

69,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

"Puujousi – historia, käyttö ja veistäminen" on ensimmäinen suomenkielinen käsikirja perinteisistä puujousista, niiden historiasta, veistämisestä ja jousiammunnasta.

Oletko aina halunnut tehdä oman puujousen? Olet ehkä lapsena tehnyt joitakin pikkuisia katajajousia mutta se oikea jousi on vielä tekemättä? Ei hätää, olen kirjoittamassa kattavaa käsikirjaa puujousista, puunuolista, historiasta, jousiammunnasta ja erityisesti puujousien veistämisestä. Kirja sisältää laajasti niin jousenrakentamisen teoriaa kuin käytäntöä ja kirjan avulla pystyt tekemään yksinkertaisen puujousen, modernin bambulaminaattijousen, jännejousen tai jopa sarvi-jänne-komposiitin, sekä paljon muuta. Jos haluat aloittaa jo heti, niin aloita täältä: Ensimmäinen jousi.

Tämä kirja keskittyy vain luonnonmateriaalijousiin. Silti perinteisillä luonnonmateriaalijousilla on paljon yhteistä modernien jousien kanssa - ovathan modernit jouset kehittyneet perinnejousista. Siksi esimerkiksi ammuntatekniikka, nuolten viritys, jousimetsästys sekä monet muut asiat ovat pitkälti jousityypistä riippumattomia. Näkökulma on kuitenkin ehdottomasti perinteisissä puujousissa! Tavoitteena on, että kirja olisi mahdollisimman kattava käsikirja, tietopaketti, josta perinnejousiharrastaja voisi löytää lähes kaiken tarvitsemansa tiedon.

Lue lisää:

www.puujousi.fi

Julkaisu syksyllä 2021 (toivottavasti...).

Arvostelut 0 arvostelua