Perusnuoli (11/32", mänty)

Perusnuoli (11/32
Perusnuoli (11/32 Perusnuoli (11/32 Perusnuoli (11/32 Perusnuoli (11/32 Perusnuoli (11/32 Perusnuoli (11/32 Perusnuoli (11/32 Perusnuoli (11/32 Perusnuoli (11/32 Perusnuoli (11/32

Perusnuoli arkikäyttöön, 11/132", mäntyä

8,90 €
Sisältää alv. 24 %
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 12 kpl
10%

Perinteinen laadukas puunuoli arkikäyttöön. Materiaalina on erittäin hyväksi osoittautunut saksalainen mänty. Nuolet on täysin viimeisteltyjä ja käyttövalmiita – kärjitetty, sulitettu, suoristettu ja pintakäsitelty. Näistä nuolista ei kärki irtoa, sulitus pysyy varmasti paikoillaan ja lisäksi nuolessa on vakiona silkkipunos sulituksen edessä.

Nuolivarren halkaisija on 11/32 tuumaa eli 8,73 millimetriä. Saatavilla olevat jäykkyydet ovat 45–69 paunaa, viiden paunan välein. Nuolisarjan nuolien massat ovat 30 graanin (2 grammaa) sisällä.

Voit valita nuolen ominaisuudet ja koristelut omien mieltymysten mukaan. Nuoli voi olla yksinkertainen, petsaamaton tai hyvinkin koristeltu. Kaikissa nuolissa on vakiona Shield-mallin kierteinen (helical) sulitus. Jos haluat suoran sulituksen, mainitse siitä "Toiveita"-kohdassa. Sulituksen värivalikoima on erittäin laaja 4 tuuman pituuksissa. Viiden tuuman sulissa värivaihtoehtoina on tällä hetkellä vain valkoinen, musta, punainen, keltainen, neonkeltainen.

Voit valita nuoliin joko muovinokin tai self-nokin. Self-nokista on kuusi erilaista mallia (kuvissa vasemmalta oikealle):

Self-nokki I – suora ura. Yksinkertaisin.
Self-nokki II – suora ura ja pyöristetty uran pohja. Tyylikäs ja vahvin.
Self-nokki III – suora ura ja avarrettu suuaukko. Helppo nokittaa jänteelle.
Self-nokki IV – suora ura ja terävät huulet. Siro.
Self-nokki V – suora ura ja ohennetut huulet. Erittäin siro mutta heikoin.
Self-nokki VI – yhdistelmä malleista I, II ja III. Oma suosikkini!

Jos haluat jonkin muun nokkimallin tai värin muovinokkiin, niin kerro siitä erikseen. Monenlaisetkin toiveet ovat mahdollisia. Muovinokit ovat Bohning Classic -mallia, vain neon-punainen on Bearpawin.

Nokkipunoksena käytän vakiona valkoista silkkilankaa, joka muuttuu liimauksen myötä lähes läpinäkyvän kirkkaaksi. Muita vaihtoehtoja ovat myös musta, tummanpunainen tai tummanvihreä.

Kärkivaihtoehtoja on viisi: Maastokärki (field), taulukärki (bullet), 3D-kärki ja bodkin-kärki. Maastokärki ja bodkin-kärki ovat mustaa terästä, taulukärki on messinkiä ja 3D-kärki ruostumatonta terästä. Kumibluntti on kovaa mustaa kumia, massa 125 graania.

Nuolen pituus on mitataan nokkiuran pohjasta kärjen tyveen. Nuolivarren mitta on 32 tuumaa, joten valmiin nuolen pituus edellä mitatulla tavalla voi olla korkeintaan 31 tuumaa. Jos haluat nuoliin täsmällisen mitan, niin kerro siitä "Toiveita"-kentässä.

Jos haluat nuoliin omien toiveiden mukaisen vaakunoinnin, niin valitse vaakunointimalli ja värit erikseen täältä.

Kaikilla nuolilla on Kärkitakuu, joka tarkoittaa sitä, että jos jostain ihmeen ja kumman syystä nuolesta irtoaa kärki, niin hyvitän koko nuolen hinnan. Kärjet ovat saksalaisia TopHat-kierrekärkiä, jotka on varmistettu lisäksi epoksilla. Nämä kärjet eivät irtoa mitenkään!


Arvostelut 0 arvostelua