Sulaton nuoli

Sulaton nuoli
Sulaton nuoli Sulaton nuoli

Sulaton nuoli testikäyttöön

4,90 €
Sisältää alv. 24 %
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 10 kpl
10%

Sulaton nuoli sulattoman nuolen testiin. Sulattoman nuolen testillä voit varmistua nuolen oikeista parametreista, koska se paljastaa armotta virheet virityksessä. Jos sulaton nuoli lentää suoraan ja kauniisti, niin silloin kaikki on hyvin. Jos aiot tilata Kisanuolia, niin suosittelen tilaamaan ensin suolattoman nuolen paketin, jolloin voit olla varma, että Kisanuolet todella toimivat oikein.

Sulattomat nuolet on mitattu, suoristettu, niissä on TopHat-kärki, muovinokki sekä yksinkertainen pintakäsittely. Jokaiseen nuoleen on kirjattu massa graanin tarkkuudella sekä nuolivarren jäykkyys yhden paunan tarkkuudella. Lisäksi myös materiaali, pituus ja kärjen massa voidaan kirjata nuolivarteen. Sulattomissa nuolissa käytetään muovinokkeja, jolloin nokin vaikutus nuolen lentoon voidaan rajata pois.

Voit valita itse sopivan jäykkyyden ja pituuden nuolelle tai vaihtoehtoisesti voit kertoa jousen jäykkyyden, nuolen pituuden ja kärjen massan, niin valitsen jouseen sopivan sulattomien nuolien testipaketin. Voit myös kertoa, jos haluat täsmälleen tietynlaisen paketin. Suositeltu nuolimäärä on kymmenen.

Arvostelut 0 arvostelua