Jouset

Primitiivisiä, perinteisiä ja nykyaikaisia luonnonmateriaalijousia. Kaikki jouset on tehty parhaista, kokemuksen kautta jousikäyttöön valikoiduista materiaaleista. Myytävät jouset ovat uniikkeja yksilöitä. Voit myös tilata malliston mukaisista jousista Custom-version. Jos valikoimassa ei ole juuri sellaista jousta, jonka haluaisit, niin ota yhteyttä – teen jousen täysin toiveiden mukaan.

Perusjousi

Perusjousi on yksinkertainen ja toimiva, siinä on kaikki, mitä hyvään jouseen tarvitaan. Selkä on sokerivaahteraa ja vatsa kiiltotuomea – yhdistelmä muistuttaa hieman marjakuusta. Kahvassa on pellavanarupunos. 

D/R Pitkäjousi
Deflex-reflex-pitkäjousi on kevyesti nykyaikaistettu versio klassisesta englantilaisesta pitkäjousesta. Myötä-vastakaareva muoto tekee tästä jousesta mukavan pehmeän vetää mutta silti ärhäkän. Selässä hikkoria, ytimenä kiiltotuomea tai vaahteraa ja vatsassa jousimatroonapuuta (lemonwood), luotisapotiinipuuta (bulletwood), värimulperia (osage orange) tai kiiltotuomea (black cherry). Iskulevy helmiäisestä ja nahkakahva. Vakioversioiden lisäksi saatavilla myös toiveiden mukaan tehty jousi.

Pitkäjousi
Klassinen laminoitu englantilainen pitkäjousi sarvinokein. Siro ja suorituskykyinen jousi, vastakaareva muoto, kapea, kevyt kädessä. Tämän tyyppisillä jousilla ammuttiin varsinkin Englannissa 1800-luvulla huikeita tuloksia. Bambuselkä, neljä laminaattia, vain parhaimpia materiaaleja – tästä ei jousi parane! Vakioversioiden lisäksi saatavilla myös toiveiden mukaan tehty jousi.