Nuolet

Puunuolia, niin valmiita kuin omien toiveiden mukaisesti. Valitsemalla Custom-nuolen, voit valita jokseenkin kaikki nuoleen liittyvät ominaisuudet vapaasti – voit esimerkiksi valita, haluatko nuoliin Kisa- vai Peruslaadun nuolivarret, jäykkyyden, pituuden, kärjen, sulituksen, vaakunoinnin, värityksen. Valitse vain ensin nuolivarren paksuus sekä nokkimalli. Kaikki nuolet tehdään huolellisesti käsityönä hyväksi todetuista materiaaleista ja tarvikkeista. Kaikilla nuolilla on esimerkiksi Kärkitakuu, joka oka tarkoittaa sitä, että jos jostain ihmeen ja kumman syystä nuolesta irtoaa kärki, niin hyvitän koko nuolen hinnan. Ei enää ikinä taustapakkaan jääviä kärkiä!

Perusnuoli on hyvä valinta mihin tahansa käyttöön. Kaikki nuolivarret on tarkistusmitattu, suoristettu ja valittu yhteneväksi sarjaksi. Jäykkyys valittavissa viiden paunan välein, sarjan nuolien massa on 30 graanin (2 grammaa) sisällä.

Kisanuoli on oikea valinta silloin, kun haluat laatua, mitä ei muualta saa. Kaikki nuolivarret on tarkistusmitattu, suoristettu ja valittu mahdollisimman yhteneväksi sarjaksi. Jos perusnuolet on tehty hyvin, niin nämä on tehty vielä paremmin! Jäykkyys valittavissa täsmällisesti paunan tarkkuudella (vaihteluväli ±1 pauna) ja nuolisarjan nuolien massa on 15 graanin (1 gramma) sisällä. Erilaisia vaihtoehtoja on enemmän kuin perusnuolissa.

Miksi valita TIRBow-nuolet – lue täältä!